Advocaat-stagiair / Advocaat-medewerker - Zorgplicht Advocaten

Zorgplicht Advocaten

Advocaat-stagiair / Advocaat-medewerker

Wij
Zorgplicht Advocaten is een jong advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg / Breda en is een litigation boutique advocatenkantoor, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen met (financiële) dienstverleners. Wij treden vanuit principiële redenenen alleen op tegen financiële dienstverleners. Binnen onze organisatie werken hooggekwalificeerde professionals. Onze klanten omschrijven ons als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’. De organisatie heeft een groeiambitie en wil binnen 2-3 jaar uitgroeien tot een een speler van betekenis binnen de niche met 10 zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende  staf.

Jij
Je herkent je in de omschrijving van onze klanten. Je bent een jonge professional die zich graag zelf ontwikkelt, maar ook wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons kantoor. Balans tussen werk en privé is belangrijk voor je.

Functie
Wij zoeken een jonge professional die fullltime bij ons wil komen werken. Het is voor ons niet zo belangrijk of je net van de universiteit afkomt of dat je al wat meer ervaring hebt. Heb je minder of geen ervaring? Dan leren we je het vak. Heb je meer ervaring dan draai je meteen volwaardig mee in het team. Onze arbeidsvoorwaarden zijn toegesneden op de hooggekwalificeerde professionals die bij ons werken.

Geïnteresseerd?
Als je belangstelling gewekt is, neem dan contact op met onze HR-Adviseur Henk Hoogaardie van All4people (www.all4people.nl). Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt Henk bereiken op 085-3030949. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.zorgplichtadvocaten.com

Laatste Tweets

Welkom bij Zorgplicht Advocaten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en advertenties binnen uw profiel te plaatsen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.