Zorgplicht Advocaten is een initiatief van Silver Advocaten B.V. Silver Advocaten is gespecialiseerd in beroepsaansprakelijkheidsrecht, tuchtrecht en financieel recht, waarbinnen zorgplichten een grote rol spelen. De specialiteit van Silver Advocaten is gericht op geschillen met notarissen, accountants, financieel adviseurs, makelaars en banken.

Historie

Wij zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de jurisprudentie omtrent “de zorgplicht” zoals die ontstaan is in (primair) de financiële sector. Silver Advocaten was betrokken bij de aandelenlease-affaire (Dexia, Aegon, Legio Lease, DSB) en de discussie omtrent woekerpolissen c.q. beleggingsverzekeringen. Ons kantoor heeft als eerste en met succes een accountant tuchtrechtelijk aangesproken op zijn rol bij het rond krijgen van een overnamefinanciering die via crowdfunding tot stand is gekomen. De Accountantskamer heeft deze accountant berispt. Deze uitspraak draagt bij aan het realiseren van verdere normering van gedrag in de financiële sector en draagt bij aan de verdere bescherming van investeerders c.q. beleggers in crowdfunding, ook via de accountancysector.

Werkwijze en tarieven

Wij werken veelal op basis van uurtarieven. Vaste prijzen of succes afhankelijke afspraken zijn bespreekbaar. No cure, no pay is voor advocaten verboden. Op die basis kunnen wij daarom niet voor uw werken. Ook werkt ons kantoor niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging), hiervoor verwijzen wij u naar www.rvr.org.

Meer informatie over ons kantoor en onze dienstverlening vindt u op deze website en op onze andere websites www.silveradvocaten.com en www.financieelrechtadvocaten.com. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Rob Silvertand

Wij staan voor u klaar

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op Laat ons u bellen
Rob Silvertand

Wij helpen u graag

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant