Als u uw dienstverlener niet op deze website terug vindt, dan wil dat niet zeggen dat u diegene waar u een probleem mee heeft of mee denkt te hebben niet aan kunt spreken. Integendeel.

Veel partijen houden zich dagelijks bezig met het verlenen van allerhande (advies-) diensten. Iedere adviseur kan zomaar aan de slag, kan het spreekwoordelijke “bord in de tuin” zetten. Daarvoor is lang niet altijd een (bijzondere) (beroeps-) opleiding of lidmaatschap van een bepaalde beroepsorganisatie vereist. En er wordt vaak geadviseerd. Gevraagd, ongevraagd. Formeel, informeel. Dat kan in de familiesfeer zijn of in een (familie-)bedrijf. Denk eens aan een adviseur die zich steeds meer opdringt en in een onderneming haast als feitelijk bestuurder optreedt. Maar denk ook aan meer of minder formele commissarissen, (leden van) raden van toezicht, bedrijfsadviseurs, administratiekantoren, enzovoorts. Veel komt voor, in een reeks van vormen. En dan zijn er ook nog tolken, vertalers, scholen, overheden die een zorgplicht hebben. Ook op al deze partijen rust vaak ook een zorgplicht die qua norm gewoon hetzelfde is als die op andere dienstverleners rust. Heeft die persoon gehandeld zoals van een redelijk handelend en bekwaam adviseur in gelijke omstandigheden gehandeld? Of is er sprake van een “gewone” onrechtmatige daad.

Heeft u als gevolg van een fout van een dienstverlener of andere partij schade geleden? Heeft deze zijn of haar zorgplicht ten opzichte van u geschonden? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met en van onze advocaten voor een oriënterend gesprek. Of laat u bellen via een terugbelnotitie of stuur ons een bericht. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Joost Papeveld

Wij staan voor u klaar

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op Laat ons u bellen

Hoe werkt zorgplichtadvocaten?

Formulier invullen

1. Formulier invullen

Intakegesprek

2. Intakegesprek

Dossier opbouwen

3. Dossier opbouwen

Aan de slag

4. Aan de slag

Jip van Vlokhoven

Wij helpen u graag

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant