Nieuws: Drie accountantsproducten voor TVL goedgekeurd

Als ondernemers in Q1 en Q2 van 2021 een aanvraag voor Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) van 125.000 of meer doen, dan dienen er accountantsproducten te worden aangeleverd. Op 3 juli jl. is het accountantsproduct voor de aanvraag goedgekeurd en beschikbaar gesteld.

Er zijn in totaal drie producten voor de aanvraag TVL goedgekeurd. Het gaat om 1) een accountantsproduct voor de overeengekomen specifieke werkzaamheden mkb-ondernemingen Q2, 2) een accountantsproduct voor de overeengekomen specifieke werkzaamheden grote ondernemingen Q1 en 3) een accountantsproduct voor de overeengekomen specifieke werkzaamheden grote ondernemingen Q2. Er zijn verschillende documenten per periode nodig om de aanvraag te kunnen doen. Ten aanzien van mkb en grote onderneming in Q1 en Q2 zijn ook accountantsproducten nodig; deze zijn nog niet goedgekeurd.

Vanaf 14 juli is het mogelijk om het accountantsproduct door de accountant te laten invullen. De RVO stuurt de ondernemers een verzoek om aanvullende informatie aan te leveren, waarna het mogelijk is om het accountantsproduct bij de aanvraag te uploaden in een daarvoor bestemd online dossier.

Als de aanvraag al is gedaan, is het niet mogelijk om het accountantsproduct alsnog toe te voegen. De RVO moet daartoe verzoeken. Zonder een accountantsproduct kan de RVO de aanvraag niet behandelen.

Klik hier voor het volledige nieuwsartikel.

Joost Papeveld

Wij staan voor u klaar

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op Laat ons u bellen
Rob Silvertand

Wij helpen u graag

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant