Nieuws: Openbaar Ministerie staakt onderzoek naar Robert Moszkowicz

Een woordvoerder van het parket in Amsterdam heeft tegenover de Telegraaf bevestigd dat het Openbaar Ministerie stopt met het onderzoek naar oplichting door voormalig advocaat Robert Moszkowicz. Er is onvoldoende bewijs dat Moszkowicz zijn klanten, die grote geldbedragen aan zijn ‘juridisch adviesbureau’ betaalden maar ontevreden waren over zijn diensten, heeft opgelicht.

Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie aan acht mensen die aangifte tegen hem deden laten weten dat de zaak is geseponeerd. De aangevers dachten met een advocaat van doen te hebben, terwijl Robert Moszkowicz dat sedert 2006 niet meer is. Robert Moszkowicz ontkent dat hij tegen aangevers heeft gezegd dat hij (nog) advocaat was.

Voor de grote bedragen die klanten aan het juridisch adviesbureau van Robert Moszkowicz hadden betaald, verklaarde hij dat hij daarvoor als tegenprestatie juridisch advies heeft gegeven.

Zorgplicht Advocaten

Heeft u een geschil met uw jurist of advocaat? Heeft hij/zij zijn zorgplicht geschonden of een beroepsfout gemaakt? Neem dan hier contact met ons op. De advocaten van Zorgplicht Advocaten zijn gespecialiseerd in beroepsaansprakelijkheidsrecht.

Zie ook vergelijkbare nieuwsberichten:

Rob Silvertand

Wij staan voor u klaar

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op Laat ons u bellen
Monique Ebben

Wij helpen u graag

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant