Nieuws: Accountantskamer verwacht grote drukte in de loop van 2021

De Accountantskamer verwacht in de loop van 2021 erg veel nieuwe tuchtzaken. Sandra Schreuder, voorzitter van de Accountantskamer, denkt dat het storm zal lopen de komende maanden. Het zal volgens Schreuder dan vooral gaan om zaken omtrent de NOW-uitkeringen. “Wanneer een accountant niet mee wil gaan in een NOW-uitkeringen zullen bedrijven in het geweer gaan en een klacht indienen”, zo stelt Schreuder.

Schreuder heeft hierom een verzoek ingediend bij de minister van Financiën om vooruitlopend op de drukte het ledental van de Accountantskamer te verhogen. Op het moment bestaat de Accountantskamer maximaal uit tien leden en twintig plaatsvervangende leden.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Zorgplicht Advocaten

Heeft u als klant, stakeholder of derde een klacht of schade geleden als gevolg van een fout van een accountant, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend gesprek. De advocaten van Zorgplicht Advocaten hebben jarenlange ervaring met het adviseren over de zorgplicht van een accountant of boekhouder. Tevens hebben onze advocaten ervaring met het voeren van een klachtprocedure bij de Accountantskamer of het voeren van een procedure bij de civiele rechter.

Rob Silvertand

Wij staan voor u klaar

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op Laat ons u bellen
Monique Ebben

Wij helpen u graag

  • Tegen (financiële) dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant